Nog geen reacties

Burgemèstersdeinsdag 2016

De Burgemestersdag is weer een week geleden dus een mooi moment om weer eens terug te kijken op deze geweldige dag en het traject wat hieraan vooraf ging.

Het afgelopen jaar werd al snel bekend dat wij mee wilden doen met (in eerste instantie) Stan als kandidaat. Eind van het jaar bleek echter dat dit lastig werd, aangezien Stan een nieuwe baan kreeg. Dus werd er voorzichtig al gekeken naar de volgende in ons lijstje kandidaten, en dat was ik! Op een vrijdagavond bij Thekes hebben we het besloten, en de dag erna heb ik mezelf opgegeven bij Niki.

Na een tijdje zijn we begonnen met de voorbereidingen. De keuze voor een studentenvereniging stond vast en het liedje werd gekozen. Niels Veld werd ’s avonds meteen na de keuze van het nummer aan het werk gezet en de ochtend erna kreeg ik het herschreven nummer terug met 5 verschillende coupletten. “Kies zelf maar” kreeg ik van Niels te horen. Zo gezegd zo gedaan en mijn nummer was een feit.

Inmiddels was het eind december en begonnen er twee vrouwen op aan te dringen om tussen alle pronkzitting en pubquiz voorbereidingen door, ook maar eens de campagne uit te werken. Na een middagje zitten met Fieke en Malou kreeg ik een lijstje met opdrachten. Ik kon aan de gang.

Vanaf toen ging alles snel. Het foto’s maken in de Zwanzibar in Schaijk en bij de basisschool in Herpen door Lennart, het maken van de posters door Imke, het maken van de pasjes door Erwin en de kleding en alle hand- en spandiensten door Fieke, Malou en de rest van de groep.

Ik heb enorm genoten van de dinsdag! Om de dag af te sluiten als Burgemester maakte het natuurlijk alleen nog maar mooier! Ik wil nogmaals iedereen bedanken die op de één of andere manier heeft bijgedragen aan het slagen van deze mooie dag, en in het speciaal de vrouwen die op mij gestemd hebben! We gaan er met zijn alleen een mooi jaar van maken!

 

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .