Nog geen reacties

Wie wordt de nieuwe Prins van ’t Bônneland

Poster_11-11bal_2015Alvorens bekent te maken wie de prins voor komend jaar gaat worden, nemen we eerst afscheid van Prins Wilbert d’n Urste en zijn adjudant Theo. Binnen de raad nemen we afscheid van Mart van den Berg, Patrick Schoenmakers & Theo Arts. Na vele jaren het Hèrps carnaval kleur te hebben gegeven vonden zij het tijd terug te treden. Tevens nemen we afscheid van leden van de stichting, Astrid Toonen en Leon Megens zullen aftreden.

De afscheidsreceptie begint om 19:30 uur gevolgd door het 11-11 bal dat om 21:00 uur begint. Wij hopen jullie in grote getale te mogen begroeten.

Na een heel mooi jubileum jaar ”55 Joar dik vur mekoar” zullen Prins en adjudant aftreden en terug kunnen kijk op een “môi joar”. Daarna  is het afwachten wie er later als prins wordt onthuld

Of we dit jaar een nieuwe prins en adjudant hebben zal 14 november duidelijk worden. Een ding is zeker we hebben wel een nieuwe spreuk voor het komende carnavalsjaar. Komt de prins wederom uit de raad van elf, is het een nieuwkomer of is het iemand met jaren ervaring in het Bônneland. Dit alles zal tot het 11-11 bal een vraag blijven. Wel willen wij vast een tipje van de sluier oplichten en jullie een 3-tal aanwijzingen geven.

De nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2015-2016:

  1. Heeft een partner
  2. Is een verenigingsmens
  3. Is een carnavalsmens in hart en nieren

 

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .