Nog geen reacties

VOORSTELLEN KANDIDATEN

VOORSTELLEN KANDIDATEN

Het is bijna zo ver, Carnaval 2023. 聽Op carnavalsdinsdag wordt traditiegetrouw in ’t B么nneland de Burgem猫sters verkiezing georganiseerd. 聽Op het moment hebben we twee geweldige kandidaten en deze stellen we graag aan jullie voor. 👇🏻

______________________________________________

🤡 BAS SIEBERS 🤡

Beste B么nlanders,
Mijn naam is Bas Siebers. Ik ben 30 jaar en woon al net zo lang in ons mooie Herpen. Ik ben de derde van de vier kinderen van Ontje en Christa Siebers. Samen met ons Linde, Fieke en m鈥檔 jongere tweelingbroer Tim ben ik opgegroeid in de Kloosterstraat. Als zoon van een Sliepse stel werden carnaval en gezelligheid al snel onderdeel van de opvoeding. Ondertussen woon ik in het Runstuk met m鈥檔 hondje Penny.

Ik ben nu 7 jaar werkzaam als system test engineer bij Kulicke en Soffa. In m鈥檔 vrije tijd ben ik keeper van 鈥檛 derde en neem ik er graag 茅茅ntje met m鈥檔 vrienden (en anders nog wel twee). Wanneer het buiten begint te vriezen ga ik de bouwschuur in om een carnavalswagen te bouwen met onze Carnavalsgroep V.G. M猫 Mekoar. Ook dit jaar doen we weer mee met de m么iste optocht van 鈥檛 Maasland.
.
Ik heb enorm veel zin in de Herpse Carnaval en zeker in de Burgem猫stersdeinsdag, waar ik met steun van m鈥檔 familie en vrienden als Clown Bassie een gooi ga doen naar het Burgem猫sterschap. We gaan er samen een geweldige dag van maken. Allememaggies, vrouwen stem op Bassie!

________________________________________________

🛠️ ROB VAN SUMMEREN 🛠️

Beste inwoners van het B么nneland,
Ik ben Rob van Summeren, 22 jaar en al mijn hele leven woonachtig in het prachtige Herpen. Ik ben de jongste zoon van John en Rianne. Mijn opa is Ad van den Oever, wellicht bij velen bekend. Sinds de basisschool hebben wij al een hechte vriendengroep waaruit 4 jaar geleden C.V. Ketel is ontstaan. We zijn bij elk feestje aanwezig en staan altijd vooraan. Feesten kunnen we beter dan carnavalswagens bouwen, dat is niet aan onze groep besteed. We doen dit jaar weer mee met een loopgroep maar ons motto blijft: meedoen is belangrijker dan winnen.
.
Ik heb HBO bouwkunde gestudeerd en werk nu bij AGO Groep in Schaijk. In mijn vrije tijd ben ik altijd met voetbal bezig. 3 dagen in de week bij Herpinia als trainer van de JO17-2 en op zondag voetballen bij 鈥檛 vierde. Tenslotte ben ik elke week bij RKC op de tribune te vinden, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Ik heb dus inmiddels bijna elk stadion in Nederland al gezien.

Om mijn naam eer aan te doen start ik binnenkort aan m鈥檔 eigen bouwproject tegenover het sportpark. Maar eerst richt ik me volledig op de Herpse Carnaval met als hoogtepunt de Burgem锚stersdeinsdag. Dus vrouwen, wilde un burger met power stem dan op Rob de Bouwer!

We zijn nog op zoek naar kandidaten welke onze dag helemaal compleet gaan maken. Dus heb jij altijd al gedroomd van een ambtstermijn als Burgem猫ster van ons mooie Herpen, geef je dan snel op!

Opgeven kan bij Roy van Thiel via royvanthiel@hotmail.com of via 06-30677191.

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .