Nog geen reacties

UPDATE CARNAVAL 2022

Beste CARNAVALSVIERDERS,

 

Een “kleine” update vanuit onze kant voor Carnaval 2022.

 

Het “mindere” nieuws:
Er zal dit jaar geen Prins meer bekend gemaakt worden en ook zal er geen Burgemèsters Deinsdag zijn. Wij hebben Prins Bjorn en Burgemèster Timo gevraagd of ze nog één jaar hun functie te willen vervullen en daarom kregen wij een volmondige ja.

 

Daarnaast hebben we met de bouwende clubs gesproken over de optocht. Hier uit is gekomen dat er geen optocht zal trekken door de straten van ’t Bônneland met de Carnaval. Ook later in het jaar zal ook geen optocht plaatsvinden gezien daar weinig animo voor was onder de bouwers. Op naar de optocht van 2023, nog 1 jaar en 22 dagen wachten!

 

“Leuk feitje, met nog een jaar als Prins evenaart Prins Bjorn de zittingstermijn van Harry van Uden (1963 – 1965) en

Henk Toonen (1979 – 1981) beide heren waren ook 3 jaar heerser over ‘t Bônneland“

 

Wat “kan wel”:
Op het moment zijn we druk aan het kijken naar de mogelijkheden. In samenwerking met William Peters (Café-Zaal Thekes) en diverse commissies gaan wij ons best doen om voor de Carnaval toch een programma te presenteren waarmee we rekening houden met de op dat moment geldende maatregelen. Omdat we afhankelijk zijn van derde in deze kwestie kunnen we nog niet zeggen wanneer we iets definitief kunnen communiceren. Houdt daarvoor onze Facebook, Instagram en website in de gaten.

 

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .