Nog geen reacties

Receptie 55 jaar Carnaval

2014_ART-Receptie55-02Zondag 16 november stond de receptie op het programma van het feestweekend 55-jarig bestaan. De foto collage’s van 55 jaar Carnaval Herpen, gemaakt door de Club van Oud Prinsen, stonden tentoongesteld in de feesttent en kreeg Stichting Carnaval namens de Club van oud Prinsen aangeboden tijdens de receptie! Een mooi stukje historie, die tevens geplaatst zal worden op de website van Carnaval Herpen. De foto collages werden druk bekeken en vele herinneringen aan vroegere carnavalstijden werden opgehaald.

Na de opening serenade van de Bônlander Hofkapel en mooie woorden van Bert van der Linden ging het woord naar de Club van Oud Prinsen; voorzitter Toon van Aalst en Geert School. In vogelvlucht kwamen alle oud Prinsen voorbij, en degene die aanwezig waren op de receptie kwamen het podium op; zo ook de 1e Prins van het Bônneland (1961); Antoon van Duren (90 jaar) Zijn officiële titel was Tinus Flodderbôn. Antoon vertelde kort nog even hoe hij prins was geworden; De raad van 11 was al bekent en hadden vergaderd bij Frans Willems in het Café de Sports. Zij waren allemaal van mening dat Antoon de prins moest worden. In eerste instantie wilde Antoon helemaal geen prins zijn maar…. na lang praten is hij toch overstag gegaan. Vele oud Prinsen waren aanwezig, enkele verhinderd en enkele helaas overleden. Als herinnering aan 55 jaar Carnaval Herpen kregen alle oud prinsen nog een mooie medaille opgespeld!

2014_ART-Receptie55-03Tijdens de drukbezochte receptie mocht het bestuur vele felicitaties in ontvangst nemen, o.a. van CV de Schaafloepers die met groot en klein allemaal aanwezig waren, CV de Sliepse , CV Lek me vesje, CV alt goed, CV ut ken nie gekker, een afvaardiging van de knorrepotten uit Haren en natuurlijk waren onze buurdorpen ook aanwezig; voorzitter Ton Buijink namens Stichting Carnaval Ravenstein, en Stichting Carnaval Berghem, Prins Martin-Jan en President Mark van den Heuvel waren met Raad van 11, de Predband en dansgarde de sticardi’s op de receptie!

De sfeer zat er goed in, en tegen de klok van 17.00 uur was het een gezellige drukte in de tent. Na een korte uitloop was de receptie rond 17.30 ten einde.

Het officiële gedeelte zat erop en de Après ski party m.m.v. orkest de Anseltaler, Pap & Pudding en de Vier Viltjes zorgden voor een Super afsluiting van een geslaagd feestweekend in de tent bij Thékes!

Nogmaals dank voor alle felicitaties en zeker voor jullie aanwezigheid tijdens de receptie!

 

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .