Prins John d’n Urste nieuwe heerser Bônneland

Nieuwe prins van Herpen, John Voet.

Geboren in Grave, opgegroeid in Overlangel. Daar vele jaren samen met mijn ouders broer en zussen gewoond in de Petjesbar. Daar werd de carnaval er al met de paplepel ingegoten. Als klein manneke al tegen menig prins opgekeken met zo’n hele grote veer. Van kinds af aan al meegedaan met de optocht, eerst met de Ruysbuurt en later met de deurdouwers en daarop volgende PLOG. Later leerde ik Jolanda kennen, van de Kolluk. Zij zat bij cv de Schaafloepers waar ik menig keer de strijd mee aangegaan ben met PLOG. Na een aantal jaren ben ik ook bij cv de Schaafloepers gegaan.

In 1993 ben ik samen gaan wonen met Jolanda op de Kolluk tegenover het kappelleke. Waar we in 1995 getrouwd zijn. Daar hebben we samen 3 meiden gekregen, Anne, Floor en Jet. Deze dames zijn nu ook mijn pages.

Ook ben ik heel actief  bij de Schaafloepers, bouwen is een van mijn grootste hobbies. Samen met vrienden en vriendinnen de hele winter in de schuur is toch kei moi.  Verder ben ik fanatiek in het voetballen. Heb 22 jaar bij OKSV 1 gespeeld en daarna bij de lagere elftallen bij Herpinia begonnen. Verder train ik daar nu ook de jongens onder 19.

Ook in het buurtschap ben ik zeer actief. Daar organiseren wij nog steeds vele activiteiten voor jong en oud en dat is ook altijd heel gezellig.

Naast al deze hobby’s en heel veel gezelligheid, werk ik bij SW.bv vastgoedverbeteraar, vestiging Amsterdam. Daar ben ik werkzaam als uitvoerder voornamelijk in de regio Utrecht.

Een van mijn adjudanten is vriend Frans-jan van de Berg, van Hester, oud prins en mede actief lid van cv de Schaafloepers.  Frans-jan is werkzaam bij van de Valk in Nuland. Hij is vrijwilliger bij diverse activiteiten binnen Herpen, waaronder trainer van jongens onder 19 bij Herpinia.

De andere adjudant is Glenn Oosterwerff,  hij woont ook op de Kolluk. Glenn is ambulant begeleider voor kinderen en jongeren die een rugzakje hebben. Zijn vriendin is  Kim van Dijk, ze is tevens bestuurslid van stichting carnaval Herpen. Glenn is trainer/coach van de jongens onder 19. Dus daar zijn wij alle 3 bij betrokken.

We houden ook allemaal van een feestje en dat willen we graag samen met jullie gaan vieren. Dus heel veel succes met de aanloop naar de carnaval en we hopen er samen een mooi carnavalsjaar van te maken. Dan gaan we met de Voetjes van de vloer.

” Di joar mi de VOETjes van de vloer “

Stichting Carnaval Herpen