Tijdens ons 11-11 bal op zaterdag 12 november, werd onze nieuwe Prins onthuld. De verrassende onthulling verzorgt door de VC Ut Kumt Er On, werd in de volle zaal goed ontvangen. In een leuke quiz werden de kandidaten flink aan de tand gevoeld. Rond 23.00 uur bleef geen enkele kandidaat weer over en zouden we bijna zonder prins komen te zitten. Gelukkig kwam oud-prins Leon tussenbeide en werd Ontje om 23.11 uur als de nieuwe prins van het Bônneland onthuld. Het publiek was zeer verrast. Dit was zeker ook te merken aan het prins raden, Ontje zijn naam werd slechts één keer genoemd!

Prins Ontje d’n Urste.

Prins Ontje d’n Urste wordt dit jaar bijgestaan door maarliefst twee adjudanten. Adjudanten Wim van Hoogstraten en Leon megens zullen samen met Prins Ontje d’n Urste voorop gaan tijdens de carnaval in het Herpse Bônneland. Als Pages koos Prins Ontje zijn vier kinderen: Linde, Fieke, Bas en Tim. De spreuk voor het nieuwe carnavalsjoar is:

“Me Mekaar Doar Gututum

Prins Ontje is getrouwd met Prinses Christa. Samen hebben ze vier kinderen, Linde, Fieke, Bas en Tim. Ontje werkt bij de gemeente Den Bosch. Naast zijn liefde voor de carnaval is Ontje ook actief lid van Herpinia.

Stichting Carnaval Herpen.