2015_LOGO-Stichting-01Editie 2017 Braderie ’t Hèrps Mèrtje

Ook dit jaar organiseert Stichting Carnaval Herpen ’t Hèrps Mèrtje een oergezellige Brabantse jaarmarkt in het centrum van Herpen. Elk jaar wordt deze markt weer bezocht door duizenden toeschouwers. En al deze mensen proberen wij die dag van alles te bieden, zoals shows, spektakel en amusement. Er zijn terrasjes met bar en orkestjes. Ook voor de kinderen is er allerlei gratis vermaak de hele dag door. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken heeft iedere bezoeker de kans om op zijn entreebewijs een prijs te winnen. Tevens is er een aparte grote tweedehands goederenmarkt.

U kunt zich inschrijven om één of meer kramen of grondplaatsen te huren die op deze dag in de straten van Herpen staan. Hiervoor dient u het inschrijfformulier volledig in te vullen en aan ons te retourneren, via e-mail herpsmertje@carnavalherpen.nl of per post; Commissie Hèrps Mèrtje, Broekstraat 1b 5373KD Herpen.

U krijgt altijd antwoord van ons, ook als er geen plaats meer voor u mocht zijn. Alleen wanneer u een bevestiging van ons terug gestuurd krijgt is er plaats voor u op ’t Hèrps Mèrtje. Wij beloven niemand dat er niet meer dan één verkooppunt zal zijn binnen uw branche, wel trachten wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Meer dan 2 kramen huren? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij stellen hierbij één voorwaarde. De huur moet voor 01 mei betaald zijn, zodat u zeker bent van uw plaatsen. Bij vooruitbetaling voor 01 mei krijgt u ook nog korting van ons.

Betaalt u voor 01 mei dan reserveren wij een plaats voor u en proberen aan zoveel mogelijk van uw persoonlijke wensen invulling te geven. De markt is op 21-05-2017 van 10.30 tot 17.00u.

Met vriendelijke groet,
Stichting Carnaval Herpen
Commissie Hèrps Mèrtje


Inschrijven Braderie:
hm_informatie-voorwaarden
hm_inschrijfformulier


Inschrijven 2e hands goederenmarkt:
Mw. T. Klerks

06 309 743 67
tonnyklerks@home.nl