2015_LOGO-Stichting-01Editie 2020 Braderie ’t Hèrps Mèrtje

LET OP! VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONA VIRUS KAN HET HERPS MERTJE OP 17 MEI NIET DOORGAAN. WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE DATUM AAN HET EINDE VAN DE ZOMER, MEER INFORMATIE VOLGT BINNENKORT. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN.

Ook dit jaar organiseert Stichting Carnaval Herpen ’t Herps Mertje een oergezellige Brabantse jaarmarkt in het centrum van Herpen. Elk jaar wordt deze markt weer bezocht door duizenden toeschouwers. En al deze mensen proberen wij die dag van alles te bieden, zoals shows, spektakel en amusement. Er zijn terrasjes met bar en orkestjes. Ook voor de kinderen is er allerlei gratis vermaak de hele dag door. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken heeft iedere bezoeker de kans om op zijn entreebewijs een prijs te winnen. Tevens is er een aparte grote tweedehands goederenmarkt.

U kunt zich inschrijven om één of meer kramen of grondplaatsen te huren die op deze dag in de straten van Herpen staan. Hiervoor dient u het inschrijfformulier volledig in te vullen en aan ons te retourneren, liefst via e-mail herpsmertje@carnavalherpen.nl of per post; Commissie Herps Mertje, Runstuk 3 5373 EL Herpen

U krijgt altijd antwoord van ons, ook als er geen plaats meer voor u mocht zijn. Alleen wanneer u een bevestiging van ons terug gestuurd krijgt is er plaats voor u op ’t Herps Mertje 2020. Wij beloven niemand dat er niet meer dan één verkooppunt zal zijn binnen uw branche, wel trachten wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Meer dan 2 kramen huren? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij stellen hierbij één voorwaarde. De huur moet voor 1 Mei betaald zijn, zodat u zeker bent van uw plaatsen. Bij vooruitbetaling voor 1 mei 2020 krijgt u uiteraard korting van ons.

Betaalt u voor 1 mei 2020 dan reserveren wij een plaats voor u en proberen aan zoveel mogelijk van uw persoonlijke wensen invulling te geven. De markt is op 17-05-2020 van 09.30 tot 16.00u

Met vriendelijke groet,
Stichting Carnaval Herpen
Commissie Hèrps Mèrtje


Inschrijven Braderie:

HM_Uitnodiging en voorwaarden_20

HM_Inschrijfformulier_20

Telefoonnummer marktmeester: 06 254 002 57


Inschrijven 2e hands goederenmarkt:
Mw. T. Klerks

06 309 743 67
tonnyklerks@home.nl