2015_LOGO-Stichting-01

HERPS MERTJE GAAT NIET DOOR

Helaas hebben wij als commissie Herps Mertje en Stichting Carnaval Herpen moeten concluderen dat het Herps Mertje niet door kan gaan. Dit vanwege te weinig vrijwilligers waardoor mede de veiligheid in het gedrang komt en daarbij hadden we helaas ook te weinig marktkooplieden om de markt te vullen. Dit alles samen heeft ons ertoe gedwongen de stekker eruit te trekken.

 

Editie 2022   –   Braderie ’t Hèrps Mèrtje     –     Zondag 15 mei 2022

 

Ook dit jaar organiseert Stichting Carnaval Herpen ’t Herps Mertje een oergezellige Brabantse jaarmarkt in Herpen. Elk jaar wordt deze markt weer bezocht door duizenden toeschouwers. En al deze mensen proberen wij die dag van alles te bieden, zoals shows, spektakel en amusement. Er zijn terrasjes met bar en orkestjes. Ook voor de kinderen is er allerlei gratis vermaak de hele dag door. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken heeft iedere bezoeker de kans om op zijn entreebewijs een prijs te winnen. Tevens is er een aparte grote tweedehands goederenmarkt.

 

U kunt zich inschrijven om één of meer kramen of grondplaatsen te huren. Hiervoor dient u het inschrijfformulier volledig in te vullen via Word en aan ons te retourneren, via e-mail herpsmertje@carnavalherpen.nl

 

U krijgt altijd antwoord van ons, ook als er geen plaats meer voor u mocht zijn. Alleen wanneer u een bevestiging van ons terug gestuurd krijgt is er plaats voor u op ’t Herps Mertje 2022. Wij beloven niemand dat er niet meer dan één verkooppunt zal zijn binnen uw branche, wel trachten wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Meer dan 2 kramen huren? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij stellen hierbij één voorwaarde. De huur moet voor  17 april 2022 betaald zijn, zodat u zeker bent van uw plaatsen.

Betaalt u voor 17 april 2022 dan reserveren wij een plaats voor u en proberen aan zoveel mogelijk van uw persoonlijke wensen invulling te geven. De markt is op 15-05-2022.

 

Stichting Carnaval Herpen

Commissie Hèrps Mèrtje

 


Inschrijven Braderie:

Uitnodiging en voorwaarden 2022

Inschrijfformulier 2022

Telefoonnummer marktmeester: 0647038857


Inschrijven 2e hands goederenmarkt:
Mw. T. Klerks

06 309 743 67
tonnyklerks@home.nl