Nog geen reacties

Herps Mertje – Oproep clubs

2016_ART-HerpsMertje-001Jaarlijks organiseert Stichting Carnaval ’t Hèrps Mèrtje, de opbrengsten hiervan zijn nodig om carnaval in Herpen te kunnen blijven vieren!

Het vele werk wat hierbij komt kijken kunnen wij natuurlijk niet alleen, daarvoor vragen wij jullie hulp! Hiervoor krijgt iedereen die meehelpt ook een financiële bijdrage voor jullie eigen clubkas.

Stuur hiervoor even een mailtje naar contact@carnavalherpen.nl met hierin jullie contactgegevens en eventueel wat jullie eerste en tweede voorkeursoptie is qua werkzaamheden. Wij zullen jullie t.z.t verder informeren over de werkzaamheden e.d..

Graag een reactie, wij zitten dringend verlegen om hulp!

De clubs die voorgaande jaren hun hulp hebben aangeboden hebben dit jaar ook de eerste keuze om dezelfde werkzaamheden uit te voeren.

Om alles goed te laten verlopen hanteren wij een aantal regels: Bedienen van de hoofdkassa’s en taken waarbij zwaar materiaal wordt verplaatst word verdeeld onder de senioren clubs. Voor overige taken worden zoveel mogelijk verdeeld over de jong senioren en jeugdclubs, beginnend bij de oudsten. Voorwaarde voor de jeugdclubs is dat er een ouder ter begeleiding aanwezig moet zijn, hoeveel en hoelang is afhankelijk van de taak.

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .