Nog geen reacties

Hèrps Mèrtje 2014

BONNIE_Welkom_FCZondag 18 mei 2014 werd voor de 32e keer het Hèrps Mèrtje gehouden. De organisatie (Stichting Carnaval Herpen i.s.m. ondernemersvereniging Herpen-Overlangel) had dit jaar weer voor een ruim aanbod aan marktkramen, een tweedehands goederenmarkt en veel entertainment gezorgd. De weergoden waren goed gezind, want het was prachtig weer. De straten van Herpen liepen vol met een groot aantal bezoekers, groot en klein. Het Hèrps Mèrtje trok dit jaar een kleine 10.000 bezoekers.

Er was volop vertier voor jong en oud. De kinderen vermaakten zich in de vele gratis attracties zoals: De Grote ballen die over het water rolden, een gigantisch groot luchtkussen en niet te vergeten de populaire Base-Jump. De kinderen konden zich ook laten schminken en heerlijk genieten bij de theatershow van Laros. Op het grasveld bij ’t Slotje werden demonstraties gegeven door Turnvereniging Sportief uit Oss. Ook konden de kinderen gratis pony rijden bij de Plus op de parkeerplaats. Het was dus volop te genieten voor de kleintjes.

De volwassenen hebben weer lekker kunnen struinen langs de vele marktkramen en heerlijk kunnen genieten op de verschillende terrassen. Thékes had deze middag weer een mooi terras opgezet, met muziek, drank en een hapje. Voor de kleintjes stond er op de parkeerplaats een luchtkussen zodat de ouders lekker in het zonnetje konden genieten van een glaasje. Restaurant Trien had ook een gezellig terras ingericht met licht, muziek en voor de liefhebber een heerlijke snack, ook hier was aan de kleintjes gedacht.

2015_ART-HerpsMertje-01De ondernemersvereniging had er dit jaar voor gekozen om eens een keertje “Het Mèrtje” vanaf het terras te bekijken in plaats van hun jaarlijkse activiteit. We zullen dit jaar zien of dit bevallen is, of gaan ze toch weer voor de succesvolle activiteit.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd Hèrps Mèrtje. Vele bezoekers uit de wijde omtrek vonden hun weg naar de kom van Herpen voor “Een dagje uit voor het hele gezin”.

Ondertussen zijn de voorbereidingen alweer volop in beweging voor het Mèrtje van 17 mei 2015, wanneer u eventueel ideeën heeft voor ons Mèrtje of ons op een andere manier wilt helpen, laat het ons dan weten. Inschrijven kan hier.

Stichting Carnaval Herpen dankt alle vrijwilligers, sponsoren en omwonenden voor hun bijdrage aan ’t Hèrps Mèrtje van 2014!

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .