Nog geen reacties

Even voorstellen… Burgemèsterskandidaten!

Hallo Herpse Bonne,
Dit jaar ben ik burgemèsterkandidaat en daarom stel ik me graag aan jullie voor…
Mijn naam is Christian van Dijk, 24 jaar jong en woon bij mijn ouders op de Kortenberg. Ik ben geboren en getogen in het Herspe bonneland.
Werk al een aantal jaar bij autoschadebedrijf Thomassen op de Bulk. Nu zullen jullie dan ook steeds meer van mijn campagne gaan snappen. Ik ben gek op auto’s en alles wat daarbij komt kijken. Naast auto’s heb ik ook andere hobby’s zoals sporten, Kickboksen en natuurlijk lekker een drankje doen met mijn vriendengroep. Als er een feestje is ben ik er graag bij! Mijn vriendengroep zal me op burgemesters deinsdag dan ook bij staan.
We gaan er met z’n alle een mooie dag van maken, want mê mekaar doar gututum!!!
Hopelijk tot dinsdag 28 februari! Dames, wil je een jaar zonder sleur? Stem dan op Christian onze courreur!!
Groetjes Christian

 


Hallo allemaal,
Mijn naam is Rens van Demen, 30 lentes jong, woon in de binnenstraat met moeders(Inge Brukx), mijn twee broertjes(Jelle en Rintje) en ik werk al een aantal jaartjes als vrachtwagenchauffeur. Mijn hobby’s: vooral uitgaan, een heerlijk feestje bouwen en vooral genieten van het leven! Ook ben ik regelmatig bij Herpinia te vinden. Dit jaar zal ook ik dus strijden om het burgemesterschap van het mooie Bônneland. We gaan er dus weer een mooie carnaval maar vooral een schitterende dinsdag van maken!
Deze dag ga ik door het leven als agent zoals sommige misschien nog wel weten van vroeger toen ik op mijn fietsje door het Bônneland heen ging en bekeuringen uitschreef. Vroeger wilde ik altijd bij de politie, nu ik vrachtwagenchauffeur ben is er nog 1 dag over wanneer ik dit kan zijn en dat is natuurlijk carnavalsdinsdag.
Dus dames wil je een vent met ambitie, stem op Rens van de politie.
En wil je zeker geen problemen? Stem dan op Rens van Demen!

 

 

 

Mijn Naam is Eef (Evert) van Hoogstraten.
Zoon van Willem en Diana.
35 jaar , woon in het statige witte huis midden in de Kloosterstraat .
Samen met mijn vrouw Marjan.
Heb Twee Bonuskinderen Stefan en Madelon.
Dit jaar vieren wij ons 11 jarig bestaan samen.
We bakken zoete broodjes voor franchiseorganisatie Subway gevestigd in Nijmegen waar we inmiddels 8 jaar geleden zijn begonnen. Inmiddels 3 vestigingen waar we trots op zijn. Mijn hobby’s zijn voetballen kijken , zelf voetballen bij Herpinia 4 , lekker eten en borrelen met vrienden en altijd in voor een goed feestje, ook mag ik graag bankzaken doen.
Al jaren heb ik een droom , inmiddels is daar een filmpje van uitgelekt. Ik wil Burgermeester van de Staat Herpen worden.
Maar wanneer , al maanden was ik aan het twijfelen , thuis overlegt. Op vrijdagavond toen eens wat vrienden gevraagd wat ze ervan dachten. Die hadden maar een half woord nodig. Dat gaan we doen Evert. Geen weg meer terug. Meteen was daar het Idee Evert Trump.
Op zondagmorgen spoed vergadering 10.00uur en de oude school, Soho gebouw omgetoverd tot het Witte Huis, vlaggen alles erop en eraan en Facebookpagina Evert Trump aangemaakt. Een heel team van enthousiastelingen is er opgestaan om een er een geweldige dag van te maken .
We hebben zin in de carnaval 2017, en willen er deinsdag 28 februari een Groots Amerikaans spektakel van maken. Dames, ik ben in alle staten , stem op Eef van Hoogstraten.

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .