Nog geen reacties

Carnavalsblèdje 2016

BONNIE_Reporter_FCAdverteer of schrijf een leuk stukje in het Hèrps Carnavalsblèdje

Voorafgaand aan de carnaval van 2016 zal in het Bônnenland het Carnavalsblèdje, weer huis aan huis bezorgd gaan worden. De commissieleden zijn inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, tekeningen, foto’s, programma’s en natuurlijk advertenties. Het wordt alweer de 56ste uitgave van het Blèdje.

Naast de vaste inzenders van teksten e.d. zijn ook de ondernemers die in de vorige uitgave hebben geadverteerd, wederom benaderd. We doen daarbij uiteraard ons best, om niemand te vergeten. Mocht het toch zo zijn dat uw bedrijf, carnavalsclub, blaaskapel etc. etc. nog niet is benaderd maar wel iets in het Blèdje wil plaatsen, aarzel dan niet en stuur een mail naar bledje@carnavalherpen.nl U krijgt dan een mail terug, met daarin duidelijk vermeld op wat voor wijze het e.e.a. het beste aangeleverd kan worden.

Uiteraard verwachten wij dat alle vaste inzenders, weer net als voorgaande jaren een leuke en originele bijdrage aanleveren. Tel daarbij op de nieuwe inzenders, dan gaat het vast en zeker weer een mooie uitgave worden!

De uiterste inleverdatum is 24 november 2015.

Commissie Carnavalsblèdje & Stichting Carnaval Herpen

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .