Nog geen reacties

Carnaval in ’t Maasland

2015_ART-Ouderenmiddag-02Op zaterdag 14 februari (jawel op Valentijnsdag!) werd de pronkzitting gehouden in Maasland, georganiseerd door Stichting Carnaval. De bewoners waren leuk uitgedost en hadden veel zin in gezelligheid. Om 14.00 u kwam de raad van elf samen met prins Wilbert en adjudant Theo binnen. Er werd gezellige muziek gespeeld. De Bônlanderhofkapel was steeds van de partij als er een leuk deuntje gespeeld moest worden. Een opmarsje hier en een afmarsje daar. Alles werd aan elkaar gepraat door onze presentatrice voor de carnaval Gerda van der Linden.

Natuurlijk traden ook de huppelbôntjes op in een hun mooi uitziende danspakjes met bijpassende dansschoenen. Velen van de bewoners hadden een kleinkind of zelfs achterkleinkind die mee deed met de dansjes. De raad had een leuk muzikaal stukje voor Prins Wilbert opgevoerd. Als finale kwam er nog een spetterend optreden van de 4 Viltjes.

De vrijwilligers van Maasland verzorgde een natje en droogje voor alle aanwezigen, wat allemaal gesponsord wordt door Stichting Carnaval van Herpen. Dat vinden we natuurlijk een mooi gebaar. De prins en adjudant zijn nog even bij een aantal bewoners op de appartementen een bloemetje komen brengen. Ook deze mensen die niet konden komen werden niet vergeten.

2015_ART-Ouderenmiddag-03Al met al een reuze leuke middag met veel zang, dans en natuurlijk de polonaise! na afloop aten we frietjes in den Herd. Smullen!

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .