Nog geen reacties

Burger kandidaten 2016 stellen zich voor

2016_ART-Burgerkand-01Beste dames van Herpen,

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Roy van Thiel, 24 jaar oud en al die tijd al woonachtig in ons mooie Herpen. Ik woon al 24 jaar met ons pap en mam (Ruud en Carolain van Thiel) en ons Maik in de Schoolstraat. In het dagelijks leven ben ik student Onderwijswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mijn hobby’s zijn sporten (fitness, hardlopen, voetbal) en uitgaan. Verder ben ik actief betrokken bij het Indianenkamp, ben ik jeugdleider binnen Herpinia en zit ik in de organisatie van de Herpse Pubquiz. Ook binnen het carnaval ben ik actief. Ik neem deel aan de Pronkzitting en ben sinds dit jaar lid van de Raad van 11. Na een aantal jaren de Burgemestersdag van dichtbij meegemaakt te hebben, vond ik het tijd om zelf eens een poging te wagen! Als voorzitter (praeses) van Herpse Studenten Vereniging Amicorum ga ik samen met mijn vereniging proberen de stemmen van de vrouwen te winnen. Ik wens iedereen alvast een fijne carnaval en hoop dat we er met zijn allen een mooie dag van gaan maken!

Dames voor een feestje in de tent, stem je op Roy de student!


2016_ART-Burgerkand-02Hallo allemaal,
Mijn naam is Rik van Sonsbeek en dit jaar zal ik strijden voor de titel van Burgermèster van Herpen! Ik mijzelf eerst even voorstellen: Rik van Sonbeek, 18 jaar oud, geboren en getogen in Herpen. Ik werk als allround licht en geluid technicus bij HVR en mijn hobby is voetballen, momenteel speel ik in de A2 van Herpinia.Ik heb onwijs veel zin in d’n deinsdag en ik hoop jullie ook! Mocht je kunnen en zin hebben, kom dan zeker stemmen!

Want hèdde zin in een jaar vol schik, stem dan op ‘burger’ Rik!Hoi allemaal,

2016_ART-Burgerkand-03Als laat komend kandidaat zal ik mezelf nog even voorstellen. Mijn naam is Fred Oosterwerff, ben 55 jaren jong. Ik woon inmiddels al heel wat jaartjes in ’t mooie Herpen, maar heb eigenlijk mijn roots in het Limburgse Heerlen liggen. Ik heb twee kinderen, Glenn (19 jaar) en Naomi (18 jaar) en werk als conciërge op ROC De Leijgraaf in Oss. Ondanks dat ik me wel laat heb gemeld als burgerkandidaat heb ik er wel ontzettend veel zin in!! Ik wil dan ook met jullie allemaal deze burgerdeinsdag een groot feest bouwen. En dames vergeet niet,

STEM OP FRED D’N OUDSTE KANDIDAAT, ALS GE VOOR EEN ECHTER BURGER GAAT!

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .