Nog geen reacties

Burgemèsterskandidates stellen zich voor

Mijn naam is Cindy Kuijpers. Ze noemen me ook wel “de Kuup”. Dit is mijn 44e levensjaar. Ik ben de jongste van 3 kinderen van Gerard en Diny Kuijpers-Kuijpers en woon mijn hele leven al in Herpen. Sin

ds 15 jaar woon ik samen met mijn partner Petra, op precies dezelfde plek als mijn opa en oma vroeger hebben gewoond.

Al 20 jaar ben ik werkzaam bij KDV de eerste stap als pedagogisch medewerker. In mijn vrije tijd, kun je mij vinden op de voetbalvelden van Herpina, waar ik trainster en leidster ben. Daarnaast speel ik graag met vrienden een potje tennis bij de VIP.

Naast Rood-Zwart zit carnaval ook al heel lang in mijn hart. In 2000 liep ik, met CV Iets hel anders, al mee in de optocht. Toen al wilde ik als prinses Cindyrella burgemester van het Bônneland worden. Nu hoop ik dat mijn sprookje uit gaat komen. Samen met de andere kandidaten hoop ik op een geweldige en bijzondere 33e Burgemestersdeinsdag! Veel succes en wa is het toch schôn samen.

 

 

 

 

Mijn naam is Dorettie van Dijk, ik ben geboren en getogen in Herpen. Ik heb 2 kinderen; Michel en Monique van Zwam en ben trotse oma van mijn kleinkinderen; Joey en Aiven. Al vroeg was ik bij het carnaval betrokken. Ik was de allereeste jeugdprinses van Herpen. Later zijn we bij de raad van elf gegaan, boerenbruidspaar geweest, bij de trouwe maandag ben ik altijd van de partij. Ook heb ik veel liedjes geschreven voor de burgemesterskandidaten. Ik heb altijd gezegd, als er ooit een vrouwelijke burgemester gekozen gaat worden, dan geef ik me op. Dus nu is het zover. Ik hoop dat we weer een mooie campagne gaan voeren en wens de andere kandidaten ook veel succes en plezier.

 

 

 

 

 

 

Beste Herpse bônne,

Mijn naam is Jolanda en ben 30 jaar oud. Ik dacht laat ik eens gek doen en ga mijn man Michel van Zwam achterna voor het Burgemesterschap. Heel toevallig dacht mijn schoonmoeder (doret de hippie) er ook zo over…

 

 

Samen met ons zoontje Aiven wonen wij in de Kloosterstraat in het altijd gezellige Herpen. Nu denken jullie natuurlijk van wie is zij er eentje. Mijn roots liggen toch echt wel in Herpen want ik ben er eentje van v.Venrooij. Ons opa nam vroeger altijd de meterstanden op voor de PNEM.

In het dagelijks leven werk ik voor LPS als receptioniste en ben lid van CV Schôn Gedôn die er samen met mij dinsdags een mooie dag van gaan maken. Ik ben altijd in voor een feestje en vind het leuk en gezellig om voor vrienden en familie te koken. En als ik mijn keuken een dagje schoon wil houden ga ik graag een hapje bij Trien eten.

Ik wil mijn tegenstanders veel succes wensen en we maken er met zijn alle een mooie carnaval van. Heren, hopelijk stemmen jullie op mij dan maak ik mijn schoonmoeder niet zo blij J

Tot d’n deinsdag

Groetjes Jolanda de Keukenprinses

 

 

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .