Nog geen reacties

Burgemèster 2013

2013_ART-Burger-02Vol trots mag ik me dit hele carnavalsjaar Burgemèster van Herpen noemen.

Natuurlijk wil ik hiervoor als eerste alle vrouwen en natuurlijk ook alle kinderen bedanken die op mij gestemd hebben.

Heel belangrijk was voor mij ook mijn campagneteam. Zij hebben zich met mij de hele dag 100% ingezet voor mijn campagne en om er op dinsdag een super dag van te maken. Dat is allemaal gelukt! Zelfs het dansje is door de mannen tot het einde toe foutloos uitgevoerd. Grote klasse! Ik ben kei trots op onze mooi carnavalsclub “de Schaafloepers”.

De eerste officiële handelingen heb ik al gedaan en dat is me goed bevallen. Dinsdagavond na de bekendmaking mocht ik meteen het jeugdcarnaval gaan afsluiten en daarna mocht ik Trien in brand steken. Toch gaf dat een gemengd gevoel… Carnaval is dan echt voorbij. Ik kijk wel terug op een schitterende carnaval. Met de optochten hadden we al in Herpen en Overlangel gewonnen en op dinsdag werd ik ook nog Burgemèster.   Op woensdag ben ik ook al bij het dienstencentrum Maasland geweest om met alle mensen haring te happen. Het is mooi om te zien dat iedereen er zo van genoot. En ja, het eerste interview heb ik ook al gegeven, dat valt niet mee de dag na de carnaval.

Dit jaar ga ik samen met de Schaafloepers er een mooi jaar van maken. We gaan voor iedereen iets organiseren wanneer en hoe laat, laten we natuurlijk nog weten. Zo zullen we wat organiseren bij dienstencentrum Maasland . We organiseren een kindermiddag en wat ook zeker is, is dat we weer een feestavond organiseren in de schuur bij Ton.

Wat er verder nog op mij af komt dit jaar weet ik niet. Dat zie ik allemaal vanzelf.

Ik hoop dat het gewoon een super gezellig en feestelijk jaar wordt.

En ge wit ut: Mi de Voet kumt ’t goed!

Groetjes jullie burger John Voet

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .