Nog geen reacties

Burgemèster 2012

2012_ART-Burger-0211-11 bal alweer achter de rug, wordt het toch echt eens tijd om een stukje te schrijven voor de website:

Ik wil als eerste alle vrouwen bedanken die op mij hebben gestemd afgelopen carnaval, maar natuurlijk ook mun campagneteam die me vanaf het begin van de dag hebben gesteund met alles en er ook alles voor hebben gedaan om burger te worden. Zo zijn er zelf een paar geweest die het eten ’s avonds hebben overgeslagen om nog Bèrgse stemmen te winnen.

Het was dan ook een prachtige dag die ik me altijd zal herinneren net als mun campagneteam deze ook gedeeltelijk zal herinneren. Ja want wie van campagneteam Herpinia 3 had ooit gedacht dat ik het zou worden en ook hoeveel schik we met elkaar hebben gehad. Het was grandioos. En ik ben blij dat ik deze uitdaging dan ook aangegaan ben.

Met het burgemèstersfeest in de gedachte komt er weer een mooi carnavalsjaar aan. En daarbij komen er nog wel wat dingen waar ik weer voor opgetrommeld wordt.

De neie Prins Bertwin d’n Urste en Adjudant Patrick Schoenmakers zijn inmiddels bekend gemaakt en mé dizze prins aan de top staat carnaval op zûnne kop. En wens ik deze ook een mooi jaar toe.

Ik kan dan na de Carnaval van 2013 terug kijken op een mooi jaar en ik kan net als mijn voorgangers al zeiden alle mannen uit Herpen het burgemèsterschap aanraden. En dan is het voor mij enkel nog tot een van de mooiste dinsdagen van het jaar tot ik de steek, ambtskettingen en de witte jas weer door mag geven aan mijn opvolger.

Als laatste wil ik iedereen een schitterende carnaval 2013 toe wensen, we gaan er met zijn allen vier prachtige dagen van maken in het Bônneland.

Groeten van deze Burger

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .