Nog geen reacties

Bericht namens “Ons Klupke”

De garderobe opbrengst tijdens de pronkzitting: Umdè ut zo môi is!!

Het FNV lokaal werd super praktisch omgebouwd als garderobe door Willie van Ras en Felix de Wilt. Ook de tv en geluid werd geïnstalleerd zodat de dames van de jassen ook een beetje mee konden genieten van de leuke optredens.

Gelukkig was het buiten koud, dus veul jassen. Sommigen wilden twee jassen op één hangertje voor dezelfde prijs. Och dat was een verliefd stelletje, die de ouders in de zaal lieten zitten en op tijd al kussend hun jassen kwamen halen en naar huis gingen. Het rijk alleen, Um dat ut zo moi is!!! Sommigen namen de jas mee naar binnen en sommigen hingen de jas toch in de gang. Andere gasten gaven een extra fooi voor Ons Klupke, wat we erg waarderen.

De compensatie voor het goede doel kwam in een optreden van de vervanger van pastoor Driever, tijdens de collecte, zei de vervangende Pater (Burger Martijn), dat de collecte voor ‘Ons Clubje’ zou zijn…… Veel mensen kennen natuurlijk ‘Ons Klupke’ en gaven met gulle hand, dit was echter niet helemaal de bedoeling van de pater. Uiteindelijk was de totale opbrengst zo groot dat de club besloten heeft om alles toch maar aan ‘Ons Klupke’ te schenken.

Alle vrijwilligers van Ons Klupke hebben zich ingezet tijdens de pronkzittingen en daarvoor grote dank. Ook carnavalsclub ’t Ken nie gekker, heel hartelijk bedankt. Alle gasten van de pronkzitting bedankt voor jullie gulle gift, het loopt dan spontaan zo. De opbrengst was in totaal: 416, 84 euro plus een muntje van de Makro en een Duitse munt van 10 cent

We zijn blij dat iedereen weer met de juiste jas en hoed naar huis kon na een gezellige pronkavond en -middag.

 

Namens alle deelnemers , vrijwilligers en bestuur van Ons Klupke,

 

Anke Schamp, voorzitter.

Plaats een reactie

U moet bedragen ploeterde in om een reactie te plaatsen .